DE FONTEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Fontein. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 9:55 We hadden in de middag reeds besteld voor een bestelling te leveren tegen kwart voor 5. Dit heeft tot kwart voor 6 geduurd alvorens de levering plaatsvond. Bovendien zat er een verkeerde pizza tussen. Voor de rest wel lekker.
26 apr 2024 om 22:30 Dit keer viel het kindermenu tegen. Te veel saus op de sla waardoor het onderste broodje helemaal doorweekt was. Hamburger zelf was droog. Wel heel grote portie voor kindermenu.
25 apr 2024 om 5:51 Helaas was het kippenvlees verbrand.
20 apr 2024 om 20:39 Zeer lekker , vers , warm correct Prima , heerlijk bedankt Tot volgende
1 apr 2024 om 21:13 Ik heb een pizza maffia besteld, en er lag ansjovis opgelegd op azijn op die pizza inplaats van op zout!! Een pizza met azijn smaak inplaats van look en zout. Heb bijna een volledige pizza in de vuilbak gegooit, daar bestel ik nóóit meer!!!
25 mrt 2024 om 21:15 Top pizza
20 mrt 2024 om 20:05 Supper Lekker Warm
1 mrt 2024 om 4:33 Eten goed maar levering veel te lange tijd moeten wachten
29 feb 2024 om 7:08 Lekkerste durum in een mum van tijd thuis geleverd!
25 feb 2024 om 18:22 Goeie service, lekkere kapsalon en Pizza!
25 feb 2024 om 9:04 Het heeft 2h geduurd voor onze bestelling er was! Wnr je er naar belt leggen ze gwn de telefoon neer! Ik bestel hier niet meer. Je kon niet contant betalen wss omdat het daar zo druk was en je je bestelling dan niet kan annuleren! Slechte service!
18 feb 2024 om 9:26 Zeer lekker Verzorgd Lekker warm Vriendelijke bediening